KÖZLEMÉNY

A SinguLab Egészségipari Inkubátor kialakítása c. (GINOP-2.1.5-15-2016-00006) projekt keretében újra nyitásra kerül a Címzetti Felhívás

A Kedvezményezett neve: SinguLab Inkubátor Zrt.
A projekt címe: A SinguLab Egészségipari Inkubátor kialakítása
A projekt kódszáma: GINOP-2.1.5-15-2016-00006
A szerződött támogatás összege: 596 940 000 Ft
A támogatás mértéke: 80 %
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. 02. 29.

Az innovációs ökoszisztéma kialakítására, valamint a gyors növekedési potenciállal rendelkező, innovatív vállalkozások dinamikus fejlődésének és nemzetközi piacra jutásának megvalósítására Magyarország Kormánya pályázati felhívást tett közzé 2015-ben Innovációs ökoszisztéma építése (startup és spinoff) címen GINOP-2.1.5-15 kódszámmal. A projekt inkubációs tapasztalattal rendelkező szereplők tudását felhasználva támogatja az ötlet fázistól, a validáción, a prototípusfejlesztésen át az innovatív startup és spinoff vállalkozások piacra vitelét, a fenntartható üzleti modell kialakítását, valamint a befektetésre való alkalmasság elérését.

Ezen konstrukcióra a SinguLab Inkubátor Zrt. jogelődje sikeresen pályázott, így 600 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyújtására nyílik jelen Címzetti Felhívás megjelenésével lehetősége.

A Singulab Inkubátor Zrt, a Címzetti Felhívást első körben a Támogató által elvártnál jóval szigorúbb szakmai és tematikus filterekkel hírdette meg - első körben kizárólag olyan egészségipari/egészségügyhöz kapcsolódó startupok részére, melyek nemzetközileg is értelmezhető, az EIT Health Business classified partner által kiállított támogató levéllel rendelkező programot kívánnak megvalósítan.

A szigorú elvárásnak megfelelő kiírói igénynek az első körben csak kevés számú inkubációs kérelem tudott megfelelni, ezért annak érdekében, hogy a Singulab Inkubátor Zrt. által vállalt 12 db inkubációs szerződés megkötésre/teljesítésre kerühessen az első kiírásnál szélesebb kör részére is teljesíthető elvárásokkal, a Támogató által előzetesen megadott sablon szerinti elvárásokkal jelentetjük meg jelen, második körös újranyitott Címzetti Felhívásunkat.

Célunk továbbra is elsősorban az egészségipari fejlesztések támogatása a pályázati úton kiválasztásra kerülő startupok részére nyújtott inkubációs szolgáltatás - minimum 20% magántőke befektetéssel.

Az inkubációs szolgáltatás keretében vállaljuk, hogy támogatjuk:

  • a prototípusfejlesztést, validációt
  • a tudás- és kapcsolatbővítés érdekében start-up rendezvényeken való részvételt (pl.: konferencia, vásár, startup verseny, tárgyalások, vállalkozói ismeretek megszerzése)
  • marketing és megjelenés fejlesztését
  • technológiai és üzletfejlesztési szolgáltatás és tanácsadás igénybevételét
  • a nyilvánosság biztosításával kapcsolatos tevékenységet.

Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy kizárólag az alább letölthető Címzetti Felhívásban foglaltak szerint van lehetőség a pályázatok benyújtására.

VÁLTOZÁS: Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: maximum 48 millió forintra módosult. A fenti módosítás miatt a pályázó startup-ok által az inkubációs kérelmek benyújtási véghatárideje 2018. május 24-re módosult, a később beérkezetteket nem áll módunkban figyelembe venni.

Ha további információkra van szüksége, forduljon bizalommal a SinguLab Egészségipari Inkubátor munkatársaihoz a +36 30 958 9807 telefonszámon, ahol hétfőtől csütörtökig 8 órától 16 óráig, pénteken 8 órától 14 óráig fogadják hívását.

Kérjük, kövesse figyelemmel a Felhívással kapcsolatos közleményeket a www.singulab.hu oldalon.

A Címzetti Felhívás és mellékletei letölthetők innen:

Cimzetti Felhivas_Singulab_Inkubator

1.sz_.-melléklet-Jogosultsági-szempontok

2_sz_melleklet_Felhivas_GINOP-2.1.5-15

3_sz_melleklet_Mukodesi_kezikonyv

4_sz_melleklet_Altalanos Utmutato_a_Felhivasokhoz

5_sz_melleklet_Pályázati_Adatlap

6_sz_melleklet_Nyilatkozatok

7_sz_melleklet_Nyilatkozat_atlathatosagrol

8_sz_melleklet_Tokebefektetesi_keretfeltetelek_tervezet

9_sz_melleklet_Inkubációs_megállapodás_tervezet

 

 

Tisztelt Érdeklődők és nyertes Start-upok!

 

 

Alább találják a pályázat elszámoláshoz kapcsolódó sablonokat, többek között a költségösszesítő sablont is.

Altalanos_(rezsi)_koltsegek_osszesitoje_start_up

Szemely_jellegu_koltsegek_osszesitoje_start_up

Összesítő Értékcsökkenés elszámolásához _start_up

Kis_tamogatastartalmu_szamlak_osszesitoje_start_up

Kikuldetes_összesítő_start_up

Anyagkoltseg_osszesito_start_up

Üdvözlettel:
Singulab Csapata

Loading...
Széchenyi 2020