A SinguLab Egészségipari Inkubátor kialakítása c. (GINOP-2.1.5-15-2016-00006) projekt keretében kiírásra kerülő Címzetti Felhívása

Tisztelt Pályázók!

Február 9-étől, péntektől február 12-ig, hétfőig a pályázati kitöltő felületen technikai okok miatt nem a megfelelő csatolandó mellékletek voltak elérhetők. A hiba a Címzetti Felhívás 6. sz. melléklet Nyilatkozatok elnevezésű dokumentum esetében állt fent. Ezt a kérelem benyújtását hitelesítő, cégszerűen aláírt nyilatkozatot papíron is be kellett/kell küldeni a támogatási kérelemmel együtt. Az inkubátor minden esetben a papíron beérkező nyilatkozatot tekinti hivatalosnak, így a kitöltő felületen csatolt, esetlegesen a Pályázó önhibáján kívüli okokból adódó eltéréseket nem vesszük figyelembe a bírálat során.

Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérik a SinguLab Inkubátor Zrt. munkatársai!

A Kedvezményezett neve: SinguLab Inkubátor Zrt.
A projekt címe: A SinguLab Egészségipari Inkubátor kialakítása
A projekt kódszáma: GINOP-2.1.5-15-2016-00006
A szerződött támogatás összege: 596 940 000 Ft
A támogatás mértéke: 80 %
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. 02. 29.

Az innovációs ökoszisztéma kialakítására, valamint a gyors növekedési potenciállal rendelkező, innovatív vállalkozások dinamikus fejlődésének és nemzetközi piacra jutásának megvalósítására Magyarország Kormánya pályázati felhívást tett közzé 2015-ben Innovációs ökoszisztéma építése (startup és spinoff) címen GINOP-2.1.5-15 kódszámmal. A projekt inkubációs tapasztalattal rendelkező szereplők tudását felhasználva támogatja az ötlet fázistól, a validáción, a prototípusfejlesztésen át az innovatív startup és spinoff vállalkozások piacra vitelét, a fenntartható üzleti modell kialakítását, valamint a befektetésre való alkalmasság elérését.

A Negos Tárgyalási Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság sikeresen pályázott, így 600 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyújtására nyílik jelen Címzetti Felhívás megjelenésével lehetőség, immár az átalakult és SinguLab Inkubátor Zrt. néven működő gazdasági társaság által.

Célunk az egészségipari fejlesztések támogatása a pályázati úton kiválasztásra kerülő startupok részére nyújtott inkubációs szolgáltatással és min. 20% magántőke befektetéssel.

A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 600 millió forint, amelyből 480 millió forint támogatás és 120 millió forint az inkubátor részéről biztosított tőkebefektetés. A támogatott támogatási kérelmek várható száma: 12-20 db.

Az inkubációs szolgáltatás keretében vállaljuk, hogy támogatjuk:

  • a prototípusfejlesztést, validációt
  • a tudás- és kapcsolatbővítés érdekében start-up rendezvényeken való részvételt (pl.: konferencia, vásár, startup verseny, tárgyalások, vállalkozói ismeretek megszerzése)
  • marketing és megjelenés fejlesztését
  • technológiai és üzletfejlesztési szolgáltatás és tanácsadás igénybevételét
  • a nyilvánosság biztosításával kapcsolatos tevékenységet.

Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy kizárólag az alább letölthető Címzetti Felhívásban foglaltak szerint van lehetőség a pályázatok benyújtására.

VÁLTOZÁS! A pályázó startup-ok által, a pályázati felületre vonatkozóan jelzett technikai kérések miatt az inkubációs kérelmek benyújtási véghatáridejét módosítjuk, így azok benyújtása 2017. december 21-től 2018. február 14-ig lehetséges, a később beérkezetteket nem áll módunkban figyelembe venni.

Ha további információkra van szüksége, forduljon bizalommal a SinguLab Egészségipari Inkubátor munkatársaihoz a +36 30 958 9807 telefonszámon, ahol hétfőtől csütörtökig 8 órától 16 óráig, pénteken 8 órától 14 óráig fogadják hívását.

Kérjük, kövesse figyelemmel a Felhívással kapcsolatos közleményeket a www.singulab.hu oldalon.

A Címzetti Felhívás és mellékletei letölthetők innen:

Cimzetti Felhivas_Singulab_Inkubator (2018. február 9-én módosított változat)

1.sz_.-melléklet-Jogosultsági-szempontok

2_sz_melleklet_Felhivas_GINOP-2.1.5-15

3_sz_melleklet_Mukodesi_kezikonyv

4_sz_melleklet_Altalanos Utmutato_a_Felhivasokhoz

5_sz_melleklet_Pályázati_Adatlap

6_sz_melleklet_Nyilatkozatok

7_sz_melleklet_Nyilatkozat_atlathatosagrol

8_sz_melleklet_Tokebefektetesi_keretfeltetelek_tervezet

9_sz_melleklet_Inkubációs_megállapodás_tervezet

10_sz_melleklet_penzugyi_terv

11_sz_melleklet_uzleti_terv

Széchenyi 2020