Singulab Egészségipari Inkubátor létrehozása c. (GINOP-2.1.5-15-2016-00006) projekt keretében kiírásra kerülő Címzetti Felhívás társadalmi egyeztetése

A Kedvezményezett neve: SinguLab Inkubátor Zrt.
A projekt címe: A SinguLab Egészségipari Inkubátor kialakítása
A projekt kódszáma: GINOP-2.1.5-15-2016-00006
A szerződött támogatás összege: 596 940 000 Ft
A támogatás mértéke: 80 %
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. 02. 29.

Az innovációs ökoszisztéma kialakítására, valamint a gyors növekedési potenciállal rendelkező, innovatív vállalkozások dinamikus fejlődésének és nemzetközi piacra jutásának megvalósítására Magyarország Kormánya pályázati felhívást tett közzé 2015-ben Innovációs ökoszisztéma építése (startup és spinoff) címen GINOP-2.1.5-15 kódszámmal. A projekt inkubációs tapasztalattal rendelkező szereplők tudását felhasználva támogatja az ötlet fázistól, a validáción, a prototípusfejlesztésen át az innovatív startup és spinoff vállalkozások piacra vitelét, a fenntartható üzleti modell kialakítását, valamint a befektetésre való alkalmasság elérését.

A Negos Tárgyalási Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság sikeresen pályázott, így 600 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyújtására nyílik lehetőség, immár az átalakult és SinguLab Inkubátor Zrt. néven működő gazdasági társaság által. Célunk az egészségipari fejlesztések támogatása a pályázati úton kiválasztott startupok részére nyújtott inkubációs szolgáltatással és min. 20% magántőke befektetéssel.

Az inkubációs szolgáltatás keretében vállaljuk, hogy támogatjuk:

  • a prototípusfejlesztést, validációt
  • a tudás- és kapcsolatbővítés érdekében start-up rendezvényeken való részvételt (pl.: konferencia, vásár, startup verseny, tárgyalások, vállalkozói ismeretek megszerzése)
  • marketing és megjelenés fejlesztését
  • technológiai és üzletfejlesztési szolgáltatás és tanácsadás igénybevételét
  • a nyilvánosság biztosításával kapcsolatos tevékenységet.

A Singulab Egészségipari Inkubátor számára fontos, hogy a GINOP-2.1.5-15-2016-00006 projektje körében kiírásra kerülő Címzetti Felhívás társadalmi egyeztetése mindenki számára követhető és minél hatékonyabb legyen. Ennek érdekében internetes formában gyűjtjük össze és tesszük közzé partnereink véleményét.

A Felhívásunk kapcsán az ügyfélszolgálatunkra beérkezett vélemények később nyilvánosan elérhetővé válnak honlapunk felületén, így lehetőség nyílik arra is, hogy a partner szervezetek megismerjék egymás észrevételeit, javaslatait.

Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy kizárólag az alábbi e-mail elérhetőségen keresztül van lehetőség a pályázatok véleményezésére.

Felhívjuk minden véleményező figyelmét, hogy az e-mailen beérkező észrevételeket minden esetben elérhetővé tesszük honlapunkon a véleményező nevének feltűntetésével, ezért kérjük adja meg nevét és az Ön által képviselt szervezet nevét.

A társadalmi egyeztetés során kizárólag a társadalmi egyeztetésre bocsátott dokumentumokkal kapcsolatos észrevételek megfogalmazására van lehetőség, a véleményező reklámozási céllal történő bemutatása nem megengedett. Az ilyen jellegű bejegyzéseket azonnal töröljük.

Kérjük Önöket, hogy a megjelent pályázatokkal kapcsolatos észrevételeiket a daniel.gyurko@singulab.hu e-mail címen keresztül juttassák el munkatársainknak, akik készséggel állnak rendelkezésükre.

A vélemények beküldésére legkésőbb 2017. október 8. 16.00 óráig van lehetőség, a később beérkezett észrevételeket nem áll módunkban figyelembe venni.

Kérjük, kövesse figyelemmel a Felhívással kapcsolatos közleményeket ezen az oldalon.

A társadalmi egyeztetésre előzetesen nyilvánosságra hozott (címzetti) felhívás letölthető innen.

Társadalmi egyeztetés tervezői válaszok

Loading...
Széchenyi 2020